top of page

over de club

"Yacht Club Andijk klinkt exclusief, maar blijft toch gewoon! Een club waar een ieder zichzelf kan zijn en de passie voor het zeilen (de watersport) met elkaar kan delen. Met deze club willen wij graag mensen samenbrengen, die houden van watersport, gezelligheid en sportiviteit. Binnen onze club willen we iedereen ruimte geven om mogelijke initiatieven te ontplooien.​"

knot.png

"sorry for what i said

while docking the boat."

the crew

WhatsApp Image 2022-05-11 at 7.59.15 PM.jpeg

RICHARD GEURTZ

VOORZITTER

WhatsApp Image 2022-05-31 at 10.18.16 PM.jpeg

PLIEN BROUWER

secretaris

Mijn  naam is Richard Geurtz. Op 1 April ben ik voorzitter geworden van Yacht Club Andijk. Sinds de oprichting in 2017 heb ik mij vooral beziggehouden met "de puntjes op de i  zetten"  bij de activiteiten die we als club opgezet  hebben. Het opgewekte team supporters maakte alles elke keer makkelijker: vele handen maken licht werk. Ik ben zelfstandige ondernemer en doe  dat al 25 jaar met veel plezier. Samen met mijn vrouw Estrella zijn we trotse bezitters van een Bavaria 40  Wij zeilen in alle jaargetijden, om ons goed voor te bereiden op een reis over de grote oceanen.

De haven in Andijk is ons tweede thuis, vanaf de tjalk Ziet op U zelven genieten we van de mooie natuur en de boten op het IJsselmeer. Vanaf dit jaar hopen we ook weer vele uren op een wat handzamer schip te zeilen. Bij ons is Dennis de zeiler, en ik vooral de hulp. 
De Yachtclub is een gezellige groep mensen, heel divers, maar met het zeilen als de verbindende factor. Dus ook de bijeenkomsten waarbij we niet zeilen maar alleen samen praten, eten of feesten zijn supergezellig en interessant. 

"let the sea set you free."

bottom of page